Incasso

Incasso

Hammersmith uw incasso advocaat. Wij staan ondernemers graag bij in het incasso traject.

Omdat onbetaalde facturen de oorzaak zijn van een faillissement staan wij ondernemers graag bij in het incasso traject. Uit onderzoek blijkt dat een faillissement v oor ondernemers voor een kwart ontstaat door niet betaalde facturen. Dat is zuur zeker omdat het uitstaande geld u toebehoort en u hier als ondernemer hard voor heeft gewerkt. Het voelt als een onrecht dat u is aangedaan, zeker als dit desastreuze gevolgen voor u heeft. Een goed incasso advocaat kan u helpen deze risico’s te minimaliseren. Hammersmith Advocatenkantoor is gespecialiseerd om u in uw incassotraject bij te staan of u nu eenmanszaak bent of een multinational. Wij staan u bij in zowel de buitengerechtelijke procedure als de gerechtelijke incassoprocedure. We zijn hierin zeer ervaren en doen dit al jarenlang voor vele bedrijven in Nederland. De buitengerechtelijke incasso’s geschieden bij onbetwiste vorderingen, wij werken voor u op basis van ‘No win No Fee’.
Hammersmith Advocatenkantoor maakt geen onderscheid in het bijstaan van ondernemers met een enkele incassozaak per jaar of met bulk incasso’s. Wij zijn u graag in alle voorkomende gevallen van dienst.

Bij onze clientèle staat Hammersmith Advocatenkantoor bekend om de uitermate effectieve incasso afdeling. Vanaf de eerste sommatie tot en met de executie van het vonnis, nemen wij graag het hele incassotraject uit handen. Wij werken zeer professioneel en ontzorgen u hierin totaal. U als ondernemer kunt zo uw tijd aan andere belangrijke zaken besteden.

Hammersmith is gespecialiseerd in de volgende incasso gebieden:

Beslagleggingen.
Verhaalsonderzoeken.
Buitengerechtelijke incasso procedures.
Gerechtelijke incassoprocedures.
Huurincasso.
Faillissementsaanvragen.

INCASSO OP BASIS VAN NO WIN NO FEE

Onze communicatielijnen zijn kort en efficiënt. We werken zonder enig tijdverlies en hebben een effectieve samenwerking met onze deurwaarder. Hammersmith Advocatenkantoor verzorgd op basis van ‘No win No Fee’ de buitengerechtelijke incassoprocedures bij onbetwiste vordering. Door deze manier van werken is het inschakelen van een advocaat bij een incassotraject niet duur. Wij zijn als kantoor aangesloten bij de Vereniging van Incasso en Procesadvocaten (VIA) Wilt u meer weten over onze manier van werken met incassoprocedures?

KAN IK BETER EEN INCASSO ADVOCAAT OF EEN INCASSOBUREAU IN HANDEN NEMEN

Incassobureaus werken meestal op basis van No Cure No Pay. Echter doorgewinterde debiteuren laten zich door een incassobureau niet meer afschrikken. Meer dan een herinnering sturen of een keer een telefonische sommatie doen deze bureaus niet. Men weet dit en uw facturen worden met hetzelfde gemak aan de kant gelegd. Een incasso bureau beschikt ook niet over de rechtsmiddelen die een incasso advocaat wel heeft. Een incasso advocaat kan uw debiteur op vele gerechtelijke manieren dwingen tot betaling. Sommatiebrieven van advocaten schrikken meer af en worden direct serieuzer genomen. De lijnen zijn daarom heel kort en de werkwijzen efficiënt en effectief, hierdoor worden betalingen vaak in der minne bewerkstelligd.

Wilt een incassobureau overgaan tot het aanvragen van een faillissement of het leggen van conservatoir beslag dan moeten zij hiervoor een advocaat inschakelen. Hierdoor verliest u veel tijd en tijd is voor uw bedrijf en financiële status van groot belang. Het is daarom altijd beter een incasso advocaat in te schakelen.

Ook beschikt een incasso advocaat altijd over een beschermde derdenrekening waar alle gelden die u toekomen veilig zijn. Hierdoor loopt u nooit het risico dat uw geld niet aan u kan worden uitgekeerd. Incassobureaus hebben dit vaak niet en hiermee loopt u als cliënt risico om uw geld alsnog te verliezen. Mocht het incassobureau zelf failliet gaan of er wordt beslag gelegd op hun rekening, dan worden de voor u geïncasseerde gelden niet meer uitgekeerd.

Wat wij u ook nog over ons kunnen vertellen:

Hammersmith Advocatenkantoor werkt volgens onze cliënten naar volle tevredenheid en geven ons een 9.8 als gemiddeld cijfer.
Onze prettige communicatie, snelheid in handelen en expertise staan in de top drie van de meest genoemde punten.
Ons slagingspercentage is 92 % , wat uitstekend te noemen is. Hammersmith advocatenkantoor werkt volledig in uw belang en staat altijd voor u klaar.