Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

ZOEKT U EEN ARBEIDSRECHT ADVOCAAT?

Hoewel een werkgever u niet zomaar mag ontslaan, bent u helaas ontslagen en staat u nu voor een voldongen situatie. Tijdens dit proces is een ontslagrecht advocaat een dringende noodzaak, een werkgever moet zich namelijk houden aan de regels uit het ontslagrecht. Het gebeurd regelmatig dat beide partijen tijdens de ontslagprocedure met wederzijds goedkeuren er niet uitkomen. In dit geval kan er een ontslagprocedure bij het UWV worden opgestart of bij de kantonrechter. In alle gevallen is tijdig bijstand van een arbeidsrecht advocaat raadzaam. De arbeidsrechtadvocaten van Hammersmith advocatenkantoor hebben veel ervaring met ontslagzaken en kunnen u vanwege deze expertise kundig bijstaan in uw procedure.
Waar kan een arbeidsrecht advocaat u in bijstaan?
Conflicten met uw werkgever.
Uw ontslagname wordt betwist door uw werkgever.
U kunt het er niet over eens worden hoe u ontslag neemt of krijgt.
Zoekt u een bemiddelaar of een arbeidsrecht advocaat die u in alle gevallen kan bijstaan, wacht dan niet langer om onze gespecialiseerde advocaten van Hammersmith Advocatenkantoor in te schakelen. Doe dit in een zo vroeg mogelijk stadium zodat onze ervaring u voor vele nadelige situaties kan behoeden.

WAT ZIJN DE UNIQUE SELLING POINTS VAN HAMMERSMITH?

Wij communiceren altijd helder en duidelijk en zeker over onze tarieven.
Wij scheppen juiste verwachtingen in onze adviezen en maken dit waar.
Wij onderscheiden ons door de hoogste vorm van dienstverlening.
Wij zijn zeer betrokken bij al onze cliënten.
Onze vakkennis is zeer uitgebreid en hebben jarenlange ervaring.
We houden ons altijd aan de afgesproken prijzen.
Een concept processtuk zal na de intake snel naar u gemaild worden.
WAT TE DOEN BIJ EEN ARBEIDSCONFLICT
Schakel zo snel mogelijk een erkende bemiddelaar in handelszaken in bij een arbeidsconflict. De specialisten van Hammersmith Advocatenkantoor hebben jarenlang dagelijks met ontslagzaken te maken. Hierdoor is hun begeleiding essentieel en maakt het verschil. Dus als u een afspraak wilt maken over uw ontslagsituatie, benader ons dan snel om een gesprek in te plannen.
WELKE ONTSLAG SITUATIES ZIJN ER?
Wegens reorganisatie
Ontslag op staande voet
Wegens faillissement
Wegens een verstoorde werkrelatie
Tijdens ziekte of zwangerschap
Met wederzijds goedvinden
Ontslag in proeftijd
Om bedrijfseconomische redenen
In het geval van een arbeidsconflict is het erg belangrijk om een erkende bemiddelaar in handelszaken in te schakelen. Wij hebben specialisten die al meerdere jaren in het vak zitten en dagelijks met ontslag situaties te maken hebben. Zij zijn uitermate geschikt om u te begeleiden. Heeft u vragen over uw ontslagsituatie, aarzel dan niet om ons te benaderen voor een persoonlijk gesprek. Tijd is cruciaal en een zo vroeg mogelijk ervaren bemiddeling kent hierin enorme voordelen voor u.
Arbeidsrecht kent verschillende specialismen:
Opstellen van arbeidsovereenkomsten
Overname van bedrijven
Het beëindigen van een arbeidsovereenkomst
Het adviseren of omgaan tijdens ziekte en re-integratie.
In alle gevallen is het tijdig aanvragen van advies bij een arbeidsrechtadvocaat zeer verstandig.
EEN ARBEIDSOVEREENKOMST GEMAAKT DOOR EEN SPECIALIST MAAKT U EEN BETROUWBARE WERKGEVER
Door uw arbeidsovereenkomst door een specialist te laten maken wordt u een betrouwbaardere werkgever. Het document is bindend en alle rechten en plichten van u als werkgever, maar ook de werknemer wordt hierin benoemd. Ook wordt in een arbeidscontract de beloningen van je werknemer benoemd. Een arbeidscontract met juiste gegevens voor beide partijen is een goede basis voor een werkbare relatie tussen beide partijen. Een vaststellingsovereenkomst advocaat kan u bijstaan wanneer uw werkgever besluit het arbeidscontract te beëindigen. Alle afspraken betreft het beëindigen van het arbeidscontract worden hierin vastgelegd, zoals einddatum, ontslagvergoeding en het uitbetalen van vakantiedagen. Een waterdichte overeenkomst voorkomt verrassingen voor beide partijen. In deze overeenkomst staan zaken zoals de einddatum van het contract, mogelijke ontslagvergoeding en het uitbetalen van bijvoorbeeld vakantiedagen. Belangrijk is dat deze overeenkomst waterdicht is, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. In de arbeidsovereenkomst is vaak een concurrentiebeding in opgenomen. Dit verbiedt de werknemer om concurrerende werkzaamheden uit te voeren. Dit kan voor of na uw arbeidsovereenkomst gelden en dit kan u zo blokkeren dat u dit wilt aanvechten met een arbeidsrechtadvocaat. Hammersmith Advocatenkantoor heeft een gespecialiseerd concurrentiebeding advocaat en kijken graag met u mee om uw mogelijkheden hierin te onderzoeken.
HET ONDERNEMINGSRECHT BIJ OVERNAMES VAN BEDRIJVEN
Het ondernemingsrecht kent zijn experts bij overnames van bedrijven, het is een zeer gespecialiseerd vakgebied. Bij overnames kan er veel tussen de regels door schieten. Daarom is het uiterst verstandig om ook bij dit proces onze experts mee te laten kijken. Onze specialisten weten juist te handelen in overname van een BV of een andere rechtsvorm. We bekijken de financiële positie, maar ook alle openstaande claims. De juridische status van alle lopende contracten is ook heel belangrijk voor de voortgang van het te overnemen bedrijf. Bovendien kan in het arbeidsrecht / ondernemingsrecht een specialist mee kijken naar zieke werknemers en hun integratie traject. Voor beide partijen is het van belang dat de juiste stappen en beslissingen worden genomen. Voor beide partijen gelden ook plichten en rechten. Er zijn vele situaties waarin de werknemer niet wilt meewerken aan de re-integratie of dat de werkgever hierin onvoldoende inspanning voor levert. Onze arbeidsrechtspecialisten kunnen u ook in deze situaties bijstaan.
Heeft u behoefte aan bijstand van een van onze arbeidsrecht advocaten, dan kunt u ons bereiken op 010 – 2 263 928. We houden vroegtijdig een intakegesprek, zodat snel handelen veel ellende kan voorkomen. Ook daarom kiest u voor Hammersmith advocatenkantoor.

Bij Hammersmith Advocatenkantoor kiest u ook voor vaste uurtarieven of vaste prijsafspraken. Door onze jarenlange ervaring weten wij uw situatie goed in te schatten en hoe lang een zaak ongeveer duurt. Hierdoor kunnen wij een vaste prijs geven voor een bepaalde zaak.

Wij zien uw telefoontje graag tegemoet, wij staan altijd voor u klaar!

Wat wij u ook nog over ons kunnen vertellen:

Hammersmith Advocatenkantoor werkt volgens onze cliënten naar volle tevredenheid en geven ons een 9.8 als gemiddeld cijfer.
Onze prettige communicatie, snelheid in handelen en expertise staan in de top drie van de meest genoemde punten.
Ons slagingspercentage is 92 % , wat uitstekend te noemen is. Hammersmith advocatenkantoor werkt volledig in uw belang en staat altijd voor u klaar.